perjantai 26. marraskuuta 2010

Tuttu tunne.

3 kommenttia:

  1. Nämä ne on niin nameja vaihtoehtoja. Varsinkin jos niistä on eri näkemykset. Miehen mielestä maksetaan laskut jotta luottotiedot pysyvät, hinnalla millä hyvänsä. Voisin jopa olla samoilla linjoilla jollei ne laskut olisi helvetin kehnoa ruokaa kasvaville lapsille.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Lapsettoman aikuisen on helpompi asettaa laskut - tai ainakin osa niistä - etusijalle, jos on vielä luottotiedot mistä pitää kiinni. Lapsen tai muun huollettavan kanssa valinta on paljon tiukempi ja vaihtoehdot vähissä, koska vaikka itse pärjäisi kavereiden jääkaapeilla, seurakunnan soppajonoilla ja kaurapuurolla, on vastuu toisen ruokkimisesta ihan erilainen tilanne.

    VastaaPoista
  3. Hiton hauska ja yllättävä Wagner-sarjis! Kammottava tosielämän tilanne... Minua välillä ärsyttää joidenkin kaverien kommentit että rahasta ei kannata stressata tai että syöt sitten vähemmän jos tulee rahasta tiukkaa - helppo heidän on sanoa sinkkuina! Heillä ei ole mitään käsitystä lasten tarpeista ja siitä, miten tosiaankaan lapset eivät voi laskuja syödä...

    VastaaPoista

Kommentointi vapaa. On mukava huomata joskus kirjoittavansa ihmisille pelkän kasvottoman internetin sijaan.