HALUATKO JEESATA?

Sivua päivitetään aina joskus, kun uusia vinkkejä tulee.
(Viimeisin päivitys 26.11.10)

Hajatietoa avustuskohteista postauksessa Mitä on tehtävä? - Päivittyvä tynkälista avustuskohteista (28.03.2010). Listasta löytyy alustavasti tietoa mm. valtakunnallisista vapaaehtoistyömahdollisuuksista, paikallisista vaatelahjoitus- ja kierrätyskohteista jne.

Hyvä joulumieli -keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi jatkuu aina jouluaattoon asti.

Kalsarikeräys Tuo ehjät, puhtaat vaatteet Myllypuron kirkolle lahjoitettavaksi asunnottomille! Erityisesti tarvitaan miesten ja naisten alusvaatteita; sukkia, kalsareita, kerrastoja, talvikenkiä. (Myllypuron kirkko, Myllynsiipi 10, 00920 Helsinki)

Turun alueella ruoka-aputyötä vapaaehtoisvoimin tekevää Operaatio Ruokakassia voi tukea taloudellisesti itse valitsemallaan summalla. Rahalahjoitusten keräämiseen on lainmukainen keräyslupa. Tulostettava lahjoituskirje löytyy osoitteesta http://www.operaatioruokakassi.com/49".

Maahanmuuttajanaisten kieliopinnoissa voi avustaa Vantaalla vapaaehtoistyön kautta (Luetaan yhdessä -toiminta)

Syöpäpotilaille myssyjä ja hyvänmielentoivotuksia: Sytomyssyt Kanta-Hämeessä

Koti kaikille. Kansa pois kaduilta -keräyshaaste kerää lahjoituksia Sininauhasäätiölle, joka järjestää asunnottomille asuntoja mm. pyörittämällä asuntoloita ja tuetun asumisen yksiköitä.

Aamulehdessä kerrottiin kampanjasta, jonka tavoitteena on ollut neuloa mahdollisimman monta myssyä syöpäpotilaille:
  • Neulo myssy potilaalle (Aamulehti 12.03.10)

    Lisätietoja eri alueiden ja paikkakuntien avustuskohteista otetaan vastaan. Tietoja ja vihjeitä voi laittaa kommentteihin tai sähköpostitse osoitteeseen leipajono[at]gmail.com.
  •