KENELLE JA MIKSI? OTA YHTEYTTÄ.

Lenkkiä leipäjonosta

Kirjoittaja: M.M. (kunnes keksii raflaavamman ja helpommin taivutettavan nimimerkin)
Email: leipajono @ gmail.com (poista välillyönnit).
Perustettu: 19.02.2009
Tavoitteet: Valtakunnallisen ruoka-apulistan kokoaminen; tuensaajan oikeuksista ja säädösmuutoksista tiedottaminen mahdollisuuksien mukaan; aamuöinen fiiliskirjoittelu vähävaraisuudesta, syrjäytyneisyyden syistä ja sen lieveilmiöistä.
Kenelle: Apua tarvitseville, sitä tarjoamaan kykeneville, tulevaisuudestaan ja toimeentulostaan epävarmoille, uteliaille, aiheesta muuten kiinnostuneille ja siihen samaistuville.

Erilaisilla blogisivustoilla voi seurata haluamiensa blogien päivityksiä tai arvostella niiden tasoa. Facebookissa Fb-käyttäjät voivat seurata Leipäjonon uusimpia päivityksiä ja postata vinkkejä, artikkelilinkkejä, toiveita ja palautetta:

Leipäjono -blogi Facebookissa (Sivun näkyminen kokonaisuudessaan vaatii kirjautumisen, valitan)
Networked Blogs: Lenkkiä leipäjonosta
Blogilista: Lenkkiä leipäjonosta

Lenkkiä leipäjonosta -blogia ylläpitää yksi henkilö, joka säännöllisen epäsäännöllisesti saa tietoa ja vinkkejä lukijoilta ja irl-tutuilta. Päätös pitää blogi mainosvapaana on harkittu; sitä ei kannata edes ehdottaa.

Varsinaisten tekstien ohella kävijöiden kiinnostus kohdistuu aina vain enemmän blogin informaatio-osioihin. Mistä aiheista tietoa puuttuu, missä se on hataraa, mistä sitä pitäisi olla enemmän? Palautteet otetaan vastaan ja huomioidaan.

Tietoa ruoka-apua muodossa tai toisessa jakavista tahoista tarvitaan jatkuvasti, etenkin suurten kasvukeskusten ulkopuolelta ja maakunnista muutenkin. Tietoa satunnaisistakin ruokajakeluista voi toimittaa sähköpostilla tai kommentoimalla mihin tahansa blogitekstiin.